HelMir Huidverbetering

De praktijk voor huidverbetering, verjonging
en make-up

Herken jij dit?

Wanneer één of meerdere punten bij jou van toepassing zijn ben je bij HelMir Huidverbetering op het juiste adres!

Over HelMir

Behandelingen met een passie voor huidverbetering, daar heeft Miriam dan ook haar specialisatie van gemaakt.

De huid is de spiegel van de ziel, als je niet lekker in je vel zit, dan zie je dit vaak op de huid. Voeding en leefstijl hebben hier een grote invloed op. Daarom benadert Miriam altijd alles vanuit de driehoek: behandelingen in de praktijk, producten voor thuis en voedingsadvies met eventueel huidsupplementen.

Met meer dan 27 jaar ervaring is Miriam ervan overtuigd dat het beste resultaat wordt behaald met behandelingen op maat!

Nieuw bij HelMir

Seyo TDA

Seyo TDA Is een huidverbeterende behandeling die botox-injecties uitstelt! Seyo TDA. Seyo TDA (TransDermal Application) is een behandeling waarbij 100% zuivere zuurstof, middels een soort jetstream, de gepatenteerde werkstoffen (farmaceuticals) naar de diepere huidlaag transporteert. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met zijn/haar verjaardag, kerst, iets anders of zomaar? Dan is een cadeaubon van HelMir Huidverbetering een leuk cadeau! De cadeaubon is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag of behandeling.

Bestellen?

Je kunt de bon bij mij afhalen op afspraak, bel/Whatsapp hiervoor naar 06-23530490 of mail naar info@helmirhuidverzorging.nl

Op maat

Aan de hand van de intake met huidanalyse en jouw wensen kan er gekozen worden uit verschillende behandelingen. Om het je overzichtelijker te maken kunt je dit kiezen middels een App. Daarin stel je zelf de behandeling samen. Dit doen we iedere behandeling opnieuw, aangezien jouw huid onderhevig is aan veranderingen en invloeden van binnen- en buitenaf.

"HelMir werkt alleen met kwalitatieve merken"

HelMir huidverbetering werkt met kwalitatieve en professionele merken als Skinphilosophy, Salonnepro, Webecos, Sckin Nutrition en Idun Minerals.

HelMir Huidverbetering is aangesloten bij

Miriam van Geel

” Mijn passie voor de huid breng ik al vanaf 1993 in de praktijk. Als huidspecialiste heb ik dan ook al jarenlang ervaring”

Algemene informatie

HelMir Huidverbetering
Molenaarstraat 63
5374 GX Schaijk
E. info@helmirhuidverzorging.nl
T. 0486-464264 / 06-23530490
KVK 16071892

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
09.00 uur – 18.00 uur

Social Media