Oxygeneo

Oxygeneo kan gebruikt worden voor de behandeling van

Oxygeneo, TriPollar en Ultrasound: zijn de 3 effecten die zorgen voor een geweldig huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Oxygeneo staat voor exfoliatie + zuurstofvernieuwing + rimpelreductie. Oxygeneo is een alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandeling en fruitzuurpeeling in één!

TriPollar zorgt voor huidverstrakking en huidversteviging. Een TriPollar behandeling werkt op basis van radiofrequentie en verwarmt de (leder)huid intensief waardoor collageenvezels samentrekken: huidverstrakkend effect.

Ultrasound is een behandeling die ervoor zorgt dat actieve ingrediënten beter door de huid worden opgenomen.

Dit zijn de resultaten van Oxygeneo

Zó werkt Oxygeneo

De makers van dit apparaat kwamen op het idee door de natuurlijke werking van warmwaterbronnen die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen. Met deze behandeling proberen ze deze werking ook in de huid te triggeren waardoor zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied wordt gestimuleerd en waarbij de huid door de exfoliatie de hoogwaardige ingrediënten beter kan opnemen. Bij de TriPollar wordt de huid verwarmt tot 39 à 40 graden verwarmt voor huidverstrakking en tot 41 graden bij huidvetreductie op de onderkin. Deze warmte/ energie stimuleert de natuurlijke regeneratie van collageen waardoor u direct resultaat ziet en voelt! De behandeling kan zowel op het gezicht, hals, decolleté worden toegepast.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Alhoewel 1 behandeling zeker de moeite waard is, bereik je toch het beste resultaat met meerdere behandelingen. Een kuur van een aantal behandelingen geeft het beste resultaat. Hoe deze kuur eruitziet ligt aan het huidprobleem. Een kuur wordt op maat gemaakt (op basis van de huidconditie), je ontvangt voorafgaande aan de kuur altijd een overzicht van de kosten en de duur.

Belangrijke punten voor thuis

Na de behandeling is het belangrijk om de volgende punten op te volgen:

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.