TransformAge FacialCupping massage

Deze manuele techniek kan gebruikt worden voor de behandeling van

TransformAge FacialCupping is dé bindweefselmassage voor een natuurlijke huidverjongende en huidverstevigende behandeling. Deze massage wordt gedaan door middel van vacuüm zuigtechniek met 4 verschillende cups. Het wordt toegepast om de huid te verbeteren en voor het creëren van een algeheel anti-aging effect.

Dit zijn de resultaten van TransformAge FacialCupping massage

Zó werkt TransformAge FacialCupping massage

Deze massage bestaat uit drie technieken met glazen cups:

Drainage
Door slechts een klein beetje huid op te zuigen en de cup over de lymfebanen te bewegen in de richting van de afvoerpunten. Dit heeft als doel de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnatie op te heffen, de immuniteit (weerstand) te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren.

Vascularisatie / doorbloeding
Door iets meer van de huid op te zuigen en in dezelfde richtingen te werken als bij de drainage; maar dit keer wordt de huid lichtroze van kleur.

Bindweefselmassage
Door meer van de huid op te zuigen en kriskras over de huid te bewegen, wordt het weefsel losgemaakt van de ondergrond. Dit zorgt voor een sterke doorbloeding en stimulatie van de huid en het bindweefsel. Deze combinatie van technieken brengt de huid in balans waardoor het zichzelf kan vernieuwen. Door de verbeterende hydratatie en de extra collageenproductie, maar ook een verbeterde spierspanning zorgt de behandeling voor meer volume en een mooie strakke huid.

Hoe voelt de TransformAge FacialCupping massage aan?

Deze massage is een echte workout voor je gezicht maar wordt aangepast aan de conditie van je huid. De massage doet geen pijn maar je voelt wel dat er gewerkt wordt aan je huid. Je ervaart een diepe warme en tintelende sensatie zelfs lang nadat de behandeling is gedaan. De intense effecten op het zenuwstelsel geven bovendien een gevoel van diepgaande ontspanning.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Het beste is om te starten met een kuur van 4 tot 6 behandelingen voor onder de 40 jaar, een keer per week. Boven de 40 jaar zijn 8 tot 10 behandelingen nodig. Deze massage kan ook als aanvulling op een gezichtsbehandeling worden geboekt. Uiteraard is de Transformage FacialCupping massage ook los te boeken.

Belangrijke punten voor thuis

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.