MicroNeedling

De MicroNeedling behandeling dermapen kan worden gebruikt voor de behandeling van

Dit zijn de resultaten van MicroNeedling

Zó werkt de MicroNeedling

MicroNeedling is een behandeling waarbij er met een dermapen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens het MicroNeedling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kleine kanaaltjes opgenomen worden door de dieper geleden huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Het natuurlijk herstel-/wondgenezingsproces in de huid wordt door MicroNeedling geactiveerd met als resultaat een verhoogde productie van collageen en elastine, wat resulteert in een betere huidstructuur en algemene huidvernieuwing.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Een kuur van een aantal behandelingen geeft het beste resultaat. Hoe deze kuur eruitziet ligt aan het huidprobleem. Een kuur wordt op maat gemaakt (op basis van de huidconditie), je ontvangt voorafgaande aan de kuur altijd een overzicht van de kosten en de duur.

Belangrijke punten voor thuis

Na de behandeling is het belangrijk om de volgende punten op te volgen:

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.