Fruit Acid Treatment

Fruit Acid Treatment kan gebruikt worden voor de behandeling van

Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarbij er met verschillende fruitzuren, bv glycolzuur (uit suikerriet), melkzuur (uit gegiste melk) of salicylzuur (uit wilgenbast) een peeling wordt uitgevoerd.

Dit zijn de resultaten van de Fruit Acid Treatment

Bij Glycolzuur

Bij Melkzuur

Bij Salicylzuur

Zó werkt de Fruit Acid Treatment

De fruitzuren verweken de “lijm” tussen de dode huidcellen, waardoor deze los komen en verwijderd worden. Deze vorm van exfoliëren stimuleert de huid intens evenals celvernieuwing dieper in de huid. Ook stimuleren ze de aanmaak van collageen en hydrateren ze de huid. Fruitzuren hebben een transportfunctie voor specifieke actieve ingrediënten, waardoor ze dieper in de huid komen voor een intensere werking. Onze fruitzuren bevatten extra ingrediënten die de huid herstellen en voeding geven tijdens het peelen. Door tijdens het peelen te herstellen en te voeden, ervaar je minder irritatie en roodheid en bereik je meer resultaat

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

De Fruitzuurbehandeling kan eenmalige toegepast worden om de huid een boost te geven. Wanneer je de huid intensief wil behandelen, raad ik een kuur aan van meerdere behandelingen. Om onderstaande huidproblemen te verbeteren raden we de behandeling in kuurverband aan:

Een kuur van een aantal behandelingen geeft het beste resultaat. Hoe deze kuur eruitziet ligt aan het huidprobleem. Een kuur wordt op maat gemaakt (op basis van de huidconditie), je ontvangt voorafgaande aan de kuur altijd een overzicht van de kosten en de duur.

Belangrijke punten voor thuis

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.