LED-therapie

LED-therapie kan gebruikt worden voor de behandeling van

Dit zijn de resultaten van LED-therapie

Zó werkt LED-therapie

RED LIGHT Werking: De stimulerende werking wekt de fibroblasten (huidcellen) en verhoogt de productie van collageen en elastine. Effect: Vermindert lijntjes en rimpels, elimineert rode striae en vermindert witte striae, grove poriën worden kleiner.

YELLOW LIGHT Werking: Ideale behandeling tegen roodheid. Het verbetert de bloed- en lymfecirculatie ende spierspanning. Het heeft een drainerende detox effect. Effect: Stimuleert het immuunsysteem.

BLUE LIGHT Werking: Het pakt rechtstreeks en effectief de bacteriën aan die verantwoordelijk zijn voor acne zonder nare neveneffecten. De lichtbron straalt voldoende energie uit om de genezing te verbeteren. Blauw licht wordt ook gebruikt voor het bleken van tanden. Effect: Behandelt acne, herstelt en reinigt.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

De prestaties zijn verbazingwekkend. Al na een 2-5 behandelingen in kuurvorm zie je aanzienlijke verbetering aan de huid. Met de 3 kleuren (rood - blauw - geel) is er een breed scala aan behandelmogelijkheden van toepassing.

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.