Seyo TDA

De Seyo TDA behandeling kan worden gebruikt voor de behandeling van

Dit zijn de resultaten van Seyo TDA

Zó werkt Seyo TDA

Seyo TDA Is een huidverbeterende behandeling die botox-injecties uitstelt! Seyo TDA (TransDermal Application) is een behandeling waarbij 100% zuivere zuurstof, middels een soort jetstream, de gepatenteerde werkstoffen (farmaceuticals) naar de diepere huidlaag transporteert. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Alhoewel 1 behandeling zeker de moeite waard is, bereik je toch het beste resultaat met meerdere behandelingen. Ben je na de eerste behandeling net zo enthousiast zijn als onze andere cliënten, dan kun je op basis van het resultaat van de eerste behandeling besluiten of u een kuur van 4 tot 6 behandelingen wilt boeken - tussen de kuurbehandeling 7 a 14 dagen - en daarna de huid een keer per 4 tot 8 weken wil onderhouden. Hoe jouw kuur eruit ziet, ligt aan jouw huidprobleem, daarom wordt deze kuur op maat gemaakt (op basis van de huidconditie), je ontvangt voorafgaande aan de kuur altijd een overzicht van de kosten en de duur.

Belangrijke punten voor thuis

Na de behandeling is het belangrijk om de volgende punten op te volgen:

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.