PlaBeau

PlaBeau Plasma kan gebruikt worden voor de behandeling van

PlaBeau Plasma is een van de meeste effectieve huidverbeteringsapparaat tot nu toe.

Dit zijn de resultaten van PlaBeau Plasma

Zó werkt PlaBeau Plasma

Het maakt gebruikt van niet-invasieve, koele en pijnloze plasmatechnologie om luchtdeeltjes af te breken in actieve plasma ionen. Deze plasma ionen, met een snelheid van 1 miljard ionen per seconde, doden bacteriën, verbeteren de elasticiteit en textuur van je huid. Plasma verbetert direct de bloedstroom, zodat de huidcellen meer voeding krijgen. Plasma verhoogt de activiteit van de fibroblasten om meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Omdat de huid via plasma met grote hoeveelheden energie wordt opgeladen, absorbeert de huid beter stoffen die in water opgelost zijn. Denk hierbij aan de huidvitamines, zoals vitamine A, vitamine B, vitamine C en vitamine E, maar ook peptiden en andere in wateroplosbare werkstoffen. Na de microdermabrasie worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die de huid doen herstellen tot een gezondere, sterkere en weerbaardere huid.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Een kuur van een aantal behandelingen geeft het beste resultaat. Hoe deze kuur eruitziet ligt aan het huidprobleem. Een kuur wordt op maat gemaakt (op basis van de huidconditie), je ontvangt voorafgaande aan de kuur altijd een overzicht van de kosten en de duur. Het mooie van dit apparaat is dat er ook een device voor thuis is, zodat je dit iedere dag thuis kunt toepassen.

Belangrijke punten voor thuis

Na de behandeling is het belangrijk om de volgende punten op te volgen:

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.