TransformAge Pure SkinLift massage

Deze manuele techniek kan gebruikt worden voor de behandeling van

TransformAge Pure SkinLift is een op zichzelf staande behandeling en kan ook als aanvulling op de 3D Skin Fitness Massage ingezet worden. Het is een pure vormgeving en Lifting van het gezicht met een bijzondere manuele techniek. De diepe gelegen gezichtsspieren in het wanggebied worden namelijk getraind vanuit de mond, zodat zij de nodige spierspanning (terug)krijgen.

Dit zijn de resultaten van TransformAge Pure SkinLift massage

Zó werkt TransformAge Pure SkinLift massage

De TransformAge Pure Skinlift massage bestaat uit drie manuele technieken:

Manuele Lymfedrainage | de methode Vodder
De Manuele Lymfdrainage volgens de methode Vodder is een zachte massagevorm. Ze heeft als doel de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnatie op te heffen, de immuniteit (weerstand) te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren.

Voorbereidende massage en drukpunten
Dit zijn massagegrepen die meer doorbloeding en ontspanning te geven in het gelaat, werken we vanuit het autonome zenuwstelsel. We houden deze doorbloeding en ontspanning vast door het in bakenen van de client.

Sculpturale massage
Met deze massage vanuit de mond, zorgen we voor meer expressie en volume door de spieren tussen de wijsvinger en duim te kneden. Hierdoor wordt de SMAS laag van de huid gestimuleerd, wat lijdt tot verstrakking van deze laag. Hierdoor ontstaat een verbeterde (minder uitgezakte) huidspanning.

Deze combinatie van technieken brengt de huid in balans waardoor het zichzelf kan vernieuwen. Door de verbeterende hydratatie en de extra collageenproductie, maar ook een verbeterde spierspanning zorgt de behandeling voor meer volume en een mooie strakke huid. We behandelen de oorzaken van huidproblemen waardoor de symptomen vanzelf verdwijnen, want huidproblemen zijn de uiterlijke symptomen, veroorzaakt door een disbalans aan innerlijke harmonie. Veel drukpunten uit de Shiatsu leer zijn precies gelegen op de aanhechtingen van de mimische spieren waardoor deze massage een goed effect heeft op het herstel hiervan. De massagedruk op deze punten zal de mimische spieren laten ontspannen waardoor zich beter kunnen ontspannen. De energiestroom en bloedcirculatie worden bevorderd naar die zones waar energieblokkades zijn.

Hoe voelt de TransformAge Pure Skinlift massage aan

Deze massage is een echte workout voor je gezicht maar wordt aangepast aan de conditie van je huid. De massage doet geen pijn maar je voelt wel dat er gewerkt wordt aan je huid. Je ervaart een diepe warme en tintelende sensatie zelfs lang nadat de behandeling is gedaan. De intense effecten op het zenuwstelsel geven bovendien een gevoel van diepgaande ontspanning.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Het beste is om te starten met een kuur van 4 tot 6 behandelingen voor onder de 40 jaar, een keer per week. Boven de 40 jaar zijn 8 tot 10 behandelingen nodig. Deze massage kan ook als aanvulling op een gezichtsbehandeling worden geboekt. Uiteraard is de Transformage Pure Skinlift massage ook los te boeken.

Belangrijke punten voor thuis

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.