SPA Bio Peel

SPA Bio Peel kan gebruikt worden voor de behandeling van

Een Bio Peeling (kruidenpeeling) is een kruidenpeeling die een dieptereiniging en huidvernieuwende effect heeft. Dode huidcellen worden van de oppervlakte verwijderd terwijl de celdeling en cel vernieuwing gestimuleerd wordt. Deze kruidenpeeling is geschikt voor mannen als vrouwen, voor het gezicht en lichaam, voor alle huidtinten.

Dit zijn de resultaten van SPA Bio Peel

Zó werkt de SPA Bio Peel

In tegenstelling tot gewone peelings die oppervlakkig werken, werkt de Bio Peeling van buitenaf EN van binnenuit. Het stimuleert het afschilferingsproces en ontgiftingsproces van binnenuit. De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Ook stimuleren ze de aanmaak van collageen en hydrateren ze de huid. Fruitzuren hebben een transportfunctie voor specifieke actieve ingrediënten, waardoor ze dieper in de huid komen voor een intensere werking. Onze fruitzuren bevatten extra ingrediënten die de huid herstellen en voeding geven tijdens het peelen. Door tijdens het peelen te herstellen en te voeden, ervaar je minder irritatie en roodheid en bereik je meer resultaat.Het huideigen herstelvermogen wordt geactiveerd en verhoogd. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. De huid heet een natuurlijke Glow en de huidtextuur is verfijnd. SPA Bio Peel bevat GEEN waterstofperoxide! De Bio Peeling is eenmalig in te zetten om preventief werkzaam te zijn, of in kuurvorm.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint. Om onderstaande huidproblemen te verbeteren raden we de behandeling in kuurverband aan:

Een kuur van een aantal behandelingen geeft het beste resultaat. Hoe deze kuur eruitziet ligt aan het huidprobleem. Een kuur wordt op maat gemaakt (op basis van de huidconditie), je ontvangt voorafgaande aan de kuur altijd een overzicht van de kosten en de duur.

Belangrijke punten voor thuis

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.