Over Miriam

Behandelingen met een passie voor huidverbetering, daar heeft Miriam dan ook haar specialisatie van gemaakt. De huid is de spiegel van de ziel, als je niet lekker in je vel zit, dan zie je dit vaak op de huid. Voeding en leefstijl hebben hier een grote invloed op. Daarom benadert Miriam altijd alles vanuit de driehoek: behandelingen in de praktijk, producten voor thuis en voedingsadvies met eventueel huidsupplementen. Met meer dan 27 jaar ervaring is Miriam ervan overtuigd dat het beste resultaat wordt behaald met behandelingen op maat!

Mijn naam is Miriam van Geel, al meer dan 27 jaar huidspecialist met een passie voor huidverbetering en een echt mensen mens.HelMir staat voor Huid en Lichaamsverzorging, maar staat ook voor; eerlijk advies, down to Earth people, less is more. What you see is what you get, en dat stukje beleving…

Bij HelMir kun je terecht voor huidverzorging maar mijn hart ligt toch echt bij het structureel aanpakken van huidproblemen en dus huidverbetering. Met grote zorg en liefde voer ik mijn behandelingen uit met op de voorgrond kwaliteit en resultaat gericht voor de huid maar ook met persoonlijke aandacht voor jou! Want niet alleen de huid maar ook de persoon erachter boeit me enorm. Een huidprobleem, dat komt meestal door meerdere factoren (denk aan werk, stress, hormonen, voeding etc.). De huid is namelijk de spiegel van de ziel, als je niet lekker in je vel zit, dan zie je dit vaak op de huid. Voeding en leefstijl hebben hier ook een grote invloed op. Daarom benader ik altijd alles vanuit de driehoek: behandelingen in het instituut, producten voor thuis en voedingsadvies en eventueel supplementen.

De vooruitgang hierdoor bij de huidverbeterende behandelingen werkt verslavend. Ook als een klant het WOW effect ziet en helemaal blij en stralend de deur uitgaat. Dan is mijn “missie” geslaagd en daar word ik dan ook echt Happy van.

Ik bezoek jaarlijks vakbeurzen en volg ook cursussen om mijn vakkennis up to date te houden. Ik ben me ook steeds meer gaan verdiepen in voeding en lifestyle en wat dit voor de huid betekent, daarom zul je van mij regelmatig hierover tips en suggesties ontvangen. Welke behandeling is geschikt voor jouw huid?