Micro-Mesotechniek

Micro-Mesotechniek kan gebruikt worden voor de behandeling van

Micro-Mesotechniek is een echte skinbooster en een nieuwe vorm van Meso therapie waarbij werkzame stoffen dieper in de huid worden gebracht waardoor deze effectiever werken dan wanneer ze op de bovenste huidlaag worden aangebracht.

Dit zijn de resultaten van Micro-Mesotechniek

Zó werkt Micro-Mesotechniek

Deze handmatige techniek maakt gebruik van een kopje met een fijn micro naaldje van 0.5mm die onze huidspecialist om de 1,5 cm in de huid prikt. Op deze manier kunnen wij direct speciale werkstoffen in de huid afgeven waar ze nodig zijn. De ingebrachte werkstoffen hebben direct heel plaatselijk een liftend en opvullend effect. Dit is ook direct zichtbaar en voelbaar. Ook komen er direct door de prikkeling van het prikje groeifactoren vrij die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. Met deze Micro-Meso techniek behandelen we het hele gelaat met een hyaluronzuur in combinatie met belangrijke huidvitamines en aminozuren.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Afhankelijk van de indicatie en huidconditie heb je gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig om langdurig zichtbare huidverbetering te ervaren. Er is geen maximaal aan het aantal behandelingen. Optimaal resultaat bereik je in kuurvorm en de periode tussen de behandelingen is van 2 tot 8 week.

Belangrijke punten voor thuis

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.