French Paradox

Deze behandeling is gebaseerd op het krachtige druivenpitextract, ook wel bekend als ‘Resveratrol’: een krachtig anti-oxidant die huidveroudering tegengaat en de huid gezond houdt! Door de druivenpitolie wordt de huid zachter, egaler en stralender. Fijne lijntjes en oneffenheden worden hierdoor verminderd. De druivenpitten bevatten een hoog vitamine E, die beschermt tegen huidveroudering.

Deze behandeling is erg geschikt voor

De behandeling bestaat uit

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.