TransformAge 3D Skin Fitness massage

Deze manuele techniek kan gebruikt worden voor de behandeling van

TransformAge is een multidimensionale anti-aging methode en pure fitness voor de huid. Met drie verschillende massagetechnieken is de TransformAge massage een complete behandeling voor een duurzaam jongere huid.

Dit zijn de resultaten van TransformAge 3D Skin Fitness massage

Zó werkt TransformAge 3D Skin Fitness massage

De TransformAge massage bestaat uit drie manuele technieken:

Deep Tissue Pressuur
Deze techniek is gericht op ontspanning en reset van het spierweefsel in het gezicht. De Deep Tissue Pressuur is een krachtige massage, door de langzame en diepe technieken vermindert de spierspanning waardoor de voeding de huid en spieren beter kan bereiken. Deze techniek zet het botweefsel, de aanhechting van de spieren en het bindweefsel aan tot aanmaak en vernieuwing van weefsel. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd.

Cupping-techniek
Bij cupping wordt het bindweefsel los gemaakt en stimuleer je de doorbloeding van de huid. Je kunt het vergelijken met een bindweefselmassage. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Hoe meer aanvoer hiervan, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid.

Manuele Lymfedrainage | de methode Vodder
De Manuele Lymfdrainage volgens de methode Vodder is een zachte massagevorm. Ze heeft als doel de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnatie op te heffen, de immuniteit (weerstand) te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren. Deze combinatie van technieken brengt de huid in balans waardoor het zichzelf kan vernieuwen. Door de verbeterende hydratatie en de extra collageenproductie zorgt de behandeling voor meer volume en een mooie strakke huid.

Hoe voelt de TransformAge 3D massage aan?
De TransformAge massage is een echte workout voor je gezicht maar wordt aangepast aan de conditie van je huid. De massage doet geen pijn maar je voelt wel dat er gewerkt wordt aan je huid. Vanaf de eerste massage voelt je gezicht steviger aan en zie je er jonger uit. Na de massage kan je huid rood zien en kleine puntbloedinkjes vertonen. Dit trekt na een paar dagen weer weg. De zachte, afsluitende lymfedrainage massage is een heerlijk ontspannen toetje dat je huid weer kalmeert. Advies Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Het beste is om te starten met een kuur van 6 behandelingen, dan zul je het meeste effect zien. Om het resultaat daarna te onderhouden, adviseer ik de massage eens per 4 tot 6 weken te herhalen. Dit kan als aanvulling op een gezichtsbehandeling op maat. Uiteraard is de TransformAge massage ook los te boeken.

Belangrijke punten voor thuis

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.