Online afspraak maken?

Ben je overtuigd en wil je telefonisch een afspraak maken bij HelMir Huidverbetering?

Neem dan telefonisch contact met mij op. Het telefoonnummer waarop ik bereikbaar ben is:

0486-464 264 / 06 235 304 90Indien ik je oproep niet direct beantwoord, ben ik waarschijnlijk in behandeling. Je kunt in dat geval je naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat en je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Kom je voor de eerst keer bij HelMir Huidverbetering? ​

Komt je voor specifieke vragen over de huid, dan kunt je het beste een kennismaking met huidanalyse boeken. Dit is om te bepalen welke behandelingen ingezet kunnen worden.

De kennismaking en huidanalyse kost € 35,00. Tijdens deze kennismaking stel ik een aantal vragen, vul je een Skincheck in en meet ik de conditie van je huid met het huidanalyse apparaat van Courage & Khazaka. Je gezicht wordt gereinigd en verzorgt met een moisturizer. Hierna ontvangt jij een stappenplan voor de thuisverzorging en behandelplan.

Als je de behandelingen open klikt kun je zien wat de behandeling inhoudt. Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van een behandeling kun je mij appen, mailen of bellen. Mocht het zijn dat je een behandeling hebt geboekt en tijdens de huidanalyse blijkt dat een andere behandeling beter aansluit bij jouw huid en huidwens, zal dit in overleg met jou worden besproken of de behandeling wordt aangepast.

Je ontvangt na het boeken een email met de bevestiging van de gemaakte afspraak. Mocht je binnen 15 minuten geen email hebben ontvangen neemt dan aub contact op via info@helmirhuidverzorging.nl of per telefoon of app via 06 23 53 04 90.

Online een afspraak maken is ook mogelijk!

Kies de behandeling die je wilt boeken.

Stap 1 Mocht je meerdere behandelingen op 1 tijdstip willen boeken kun je ze allemaal aanvinken in 1 boeking.

Stap 2 Kies een datum en tijdstip

Stap 3 Vul uw gegevens volledig in.

Mocht er geen datum en / of tijdstip open staan wat jou uitkomt kun je per mail (info@helmirhuidverzorging.nl) of per app (06 23 53 04 90) contact met mij opnemen zodat er gekeken kan worden of eventueel nog andere mogelijkheden zijn!