Zodat jij het beste resultaat behaald!

Jouw voordeel bij de aanpak HelMir huidverbetering is

Jij en ik samen

Ik start met het bespreken van jouw huid wensen. Leg uit wat mijn aanpak is en wat je van mij kunt verwachten. Daarna ga ik met een huidanalyse de waardes van jouw huid meten, zodat ik jou een persoonlijk advies op maat kan geven voor zowel de instituut behandelingen als het productadvies voor jouw thuisverzorging.

Jouw huid staat centraal

Ieder huid is uniek, die van jou dus ook. Daarom start ik altijd met een uitgebreide huidanalyse, omdat huidproblemen meestal beginnen in de diepere lagen van de huid en daardoor niet meteen zichtbaar zijn. Hiervoor gebruik ik het huidanalyse apparaat van Courage en Khazaka. Dit geeft een objectief beeld van de conditie en gezondheid van jouw huid. Naar aanleiding hiervan kan ik een behandelplan opstellen met doelgerichte behandel- en productadviezen, waardoor jij elke dag een stapje dichter bij jouw huid wens komt. Voorafgaande aan iedere huidbehandeling zal een korte huidcheck zijn, zodat ik doelgericht aan jouw huid kan gaan werken. Want tenslotte is meten = weten.

Huidzorg op maat

Huidzorg op maat is door SAMEN met jou je eigen behandeling samen te stellen door middel van het kiezen van modules via een App. Natuurlijk nemen we daarin jouw huidwens en de conditie van jouw huid mee. Dit doen we iedere behandeling opnieuw, aangezien jouw huid continu onderhevig is aan verandering en invloeden van buitenaf.

Huidproducten​

Ik werk in mijn praktijk alleen met de beste merken die jouw huid voorzien van de juiste werkstoffen waardoor jouw huid verbetert, verjongt of huidproblemen worden opgelost. Wanneer het nodig is afhankelijk van jouw huidconditie en jouw huidwens, vul ik dit aan met voedingsadviezen en huidssupplementen. Als er tijdens een behandeltraject veel van je huid gevraagd wordt, geven voedingsadviezen en huidsupplementen jouw huid bouwstoffen die ze nodig heeft om te verbeteren of om zelfs de huid te verjongen. Dagelijkse huidverzorging en/of huidsuppletie is belangrijk om het gewenste resultaat te behalen en de intensieve huid behandelingen te ondersteunen.

Jij bepaalt​

Mijn aanpak omvat veel meer dan alleen de behandelingen en de producten op maat. Het bied jou het gemak van een totaal aanpak, waarbij we SAMEN een jaarplan opstellen en SAMEN een abonnement aangaan. Jij kiest hoe vaak je komt, hoeveel producten kits je wilt ontvangen, hoe lang de behandelduur is per keer en welke extra opties jij wenst. Verder bied ik jou een objectief en uitgebreid beeld van jouw huid, de uitslag van de huidscan in jouw mailbox met daarbij het stappenplan voor jouw huidsverzorgingsritueel, zodat je alles thuis op je gemak kunt nalezen, gebruik Whatsapp services en meer..

Onze samenwerking

Wanneer we samen voor bepaald resultaat gaan is een samenwerking noodzakelijk. Dit betekent dat ik jou adviseer, begeleid en de intensieve instituut behandelingen verzorg en dat jij je huid dagelijks zoals afgesproken verzorgt en indien nodig uw huidsupplementen op de juiste manier in neemt. Alleen dan kunnen we het besproken resultaat behalen!

Wilt u samen met mij optimaal resultaat behalen voor uw huid?