Manuele Lymfedrainage

Manuele Lymfedrainage kan gebruikt worden voor de behandeling van

Manuele lymfedrainage is een massagetechniek die zich kenmerkt door een zeer rustig tempo, lage intensiteit en weinig druk. Het geeft naast een verbetering van de vochtafvoer ook een diepe vorm van ontspanning

Dit zijn de resultaten van Manuele Lymfedrainage

Z├│ werkt Manuele Lymfedrainage

Manuele Lymfedrainage geeft een verbetering van de celstofwisseling. Met de lymfedrainage wordt door middel van speciale technieken het gehele lymfestelsel aangezet om een verbetering van de lymfe afvoer te bewerkstelligen. Bij een verbetering van de afvoer zullen gifstoffen sneller afgevoerd worden waardoor er een verbetering van de celstofwisseling plaats kan vinden wat zorgt voor sneller weefselherstel. Manuele Lymfedrainage kan als losse eenmalige behandeling aangeboden, echter de effecten zijn dan nauwelijks zichtbaar. De eerste resultaten zijn pas na 6 tot 10 keer te verwachten. Hoeveel behandelingen daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de aard en ernst van de klachten en het gewenste effect.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Cosmetische Shiatsu massage wordt wel als losse eenmalige behandeling aangeboden, echter de effecten zijn dan nauwelijks zichtbaar. De eerste resultaten zijn pas na 6 tot 10 keer te verwachten. Hoeveel behandelingen daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de aard en ernst van de klachten en het gewenste effect.

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.