Wil jij die gezonde stralende huid weer terug?

Deze merken zorgen daarvoor… Wil je ze bestellen? Dat kan natuurlijk!

ÉMINENCE ORGANICS

Waarom ik kies voor Éminence Organics Skin Care, omdat de producten de hoogste kwaliteit van de in de natuur voorkomende ingrediënten op aarde bevat. Ook bevatten de producten geen water waardoor er eigenlijk (bijna) geen chemische conserveringsmiddelen hoeven worden gebruikt. Speciale aandacht wordt besteed aan het kiezen en ontwikkelen van wetenschappelijke combinaties van biologisch geteelde groenten, fruit, bloemen, kruiden en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten die bekend staan om hun verfraaiende en therapeutische eigenschappen. Met meer dan een halve eeuw vakmanschap in de biologische kruidenwereld, ongeëvenaarde huidverjongingstechnieken, gecombineerd met moderne innovaties in huidverzorging en verbetering is Éminence een van de meest werkzame organische huidverzorging van deze tijd. Éminence Organic Skincare richt zich op een grote verscheidenheid van huid problemen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid en rosacea, acne, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint. De producten van Éminence Organic Skin Care zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, SLS, kunstmatige geur- en kleurstoffen, minerale oliën en petrolatum en niet getest op dieren.

SKINPHILOSOPHY

Ik heb gekozen voor SKINPHILOSOPHY omdat het een innovatieve cosmeceutical lijn is en garant staat voor een ongekende zuiverheid. Er zijn natuurlijke (biologische) ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en dermatologische huidverdraagzaamheid verwerkt in de producten van Skinphilosophy. Naast de zorgvuldig geselecteerde werkzame stoffen, kijkt Skinphilosophy ook naar de samenstelling van haar producten ook nauwlettend naar de ‘draagstoffen’, stoffen die samen met de actieve bestanddelen de opbouw van de crèmes en emulsies bepalen. Door draagstoffen te kiezen die de huid niet belasten of irriteren kan de huid alle energie richten op de aanmaak van nieuwe, gezonde cellen. Vocht is essentieel voor iedere huid. De manier waarop de huid haar vocht kan vasthouden, bepaalt voor een belangrijk deel, hoe glad en stralend zij eruit ziet. Voor elk huidprobleem en elke huidconditie biedt Skinphilosophy een oplossing.

SALONNEPRO

Ik heb voor SALONNEPRO gekozen omdat het natuurlijke huidverzorging is zonder chemische toevoegingen, met natuurlijke werkstoffen voor een betaalbare prijs. SPA Salonnepro producten zitten boordevol fruitextracten, heerlijke oliën en pure werkstoffen, zoals honing en aloë vera. Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van de huid. Zelfs de meest gevoelige huid wordt er blij van. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming. Alle producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

SCKIN NUTRITION

De voedingssupplementen ScKIN Nutrition zijn net dat extra zetje om huidproblemen en mooie huidresultaten te behalen, dat is ook een van de reden waarom ik gekozen heb om deze supplementen te voeren voor huidverbetering van binnenuit. De andere reden is dat je er met één product aan meerdere oplossingen tegelijk kunnen worden behandelt. ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor: zonneallergie, rimpels, huidverslapping, cellulite, rosacea, eczeem, psoriasis, acne, energiegebrek, detoxen, hormoondisbalans, stressklachten, immuunboost, afvallen, een fit lichaam en een optimale gezondheid. Creëer huidverjonging van binnenuit! Gezond van binnen is stralend van buiten! ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor: zonneallergie, rimpels, huidverslapping, cellulite, rosacea, eczeem, psoriasis, acne, energiegebrek, detoxen, hormoondisbalans, stressklachten, immuunboost, afvallen, een fit lichaam en een optimale gezondheid. Creëer huidverjonging van binnenuit! ScKIN Nutrition resultaten kunnen aangetoond worden via een Collageenhuidscan. Met ScKIN Nutrition werk je met één product aan meerdere oplossingen tegelijk. Gezond van binnen is stralend van buiten! De Super Greens is compleet Vegan! En daarom geschikt voor vegetariërs. Binnen ScKIN Nutrition nemen we jou graag mee in de wereld van gezonde voeding voor jouw huid. Krijg jouw beste huid ooit met ScKIN Nutrition.

IDUN MINERALS

Ik heb voor IDUN Minerals gekozen omdat de producten op basis van hoogwaardige gezuiverde mineralen. De producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met onderzoekers en dermatologen en bevatten ingrediënten die de huid beschermen en verzorgen. Heb jij een gevoelige huid of een ander huidprobleem zoals acne, eczeem of couperose ook dan kan jij IDUN Minerals gebruiken in je dagelijkse make-up routine. Dankzij enkele zuivere ingrediënten beveelt de Zweedse Astma- en Allergie Associatie voor het eerst een make-up product aan, namelijk de IDUN Minerals Powder Foundation. Alle producten van IDUN Minerals zijn vrij van talk, cyclische siliconen, bismut, PFAS, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en parfum (met uitzondering van sommige haarverzorgingsproducten die hypoallergene parfum bevatten). Dit omdat deze ingrediënten allergieën en irritatie kunnen veroorzaken. De zuiverheid van de mineralen is ook een zeer belangrijke factor in het voorkomen van allergische reacties. Daarom stelt IDUN Minerals hoge eisen aan de kwaliteit van de gebruikte mineralen. De mineralen zijn sterk gezuiverd van bijvoorbeeld nikkel en chroom, omdat deze metalen een contactallergie kunnen veroorzaken en zoveel mogelijk moeten worden vermeden.