Cosmetische Bindweefselmassage

Cosmetische Bindweefselmassage kan gebruikt worden voor op het gelaat en het lichaam

Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband.

Dit zijn de resultaten van Cosmetische Bindweefselmassage

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1x per 6 weken een massage te ondergaan.

Zó werkt Cosmetische Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, word de aanmaak van de collagene-en elastine vezels gestimuleerd, en daardoor verbeterd sterk de kwaliteit. De massage werkt cel vernieuwend en de huid ziet er jonger en stevige uit. Bindweefselmassage in het gezicht laat de conditie van de huid verbeteren. Rimpels verminderen en de huid voelt gladden aan en heeft een glans. Ook littekens kunnen verminderd worden. Soms bevinden zich in het gezicht vochtophopingen, deze worden ook verholpen door middel van deze massage. Een behandeling is inclusief bindweefselmassage van de rug, aangezien rond de ruggenwervels de oorsprong van onze zenuwuiteinden zitten die het hele bindweefselproces in gang zet- en houdt.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Cosmetische Bindweefselmassage wordt wel als losse eenmalige behandeling aangeboden, echter de effecten zijn dan nauwelijks zichtbaar. De eerste resultaten zijn pas na 6 tot 10 keer te verwachten. Hoeveel behandelingen daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de aard en ernst van de klachten en het gewenste effect.

Belangrijke punten voor thuis

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.