Werken aan de huid van binnenuit

Werken aan de huid van binnenuit

Om tot huidverbetering | huidverjonging te komen is het nodig dat je niet alleen van de buitenzijde van je huid werkt maar ook van binnenzijde. Een goede leefstijl, goed voeding en voldoende beweging is ook voor uw huid essentieel. Ben jij opzoek naar het beste voor je huid en vitaliteit? ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor: zonneallergie, rimpels, huidverslapping, cellulitis, rosacea, eczeem, psoriasis, acne, energiegebrek, detoxen, hormoondisbalans, stressklachten, immuun boost, afvallen, een fit lichaam en een optimale gezondheid. Creëer huidverjonging van binnenuit! ScKIN Nutrition resultaten kunnen aangetoond worden via een Collageenhuidscan. Met ScKIN Nutrition werk je met één product aan meerdere oplossingen tegelijk. Gezond van binnen is stralend van buiten! En last but not least ondersteund ScKIN Nutrition de aanmaak van collageen en elastine! We helpen je graag om te ontdekken welk supplementen het beste bij je passen.

Waarom ScKIN Nutrition?

COLLAGEN+

Dit houdt in dat het werkt op jouw huidvolume, je stevigheid en bescherming van jouw huid. Collagen+ bevat 6 gram viscollageen, een enorme dosering voor opbouw van jouw huid. Vitamine C is nodig bij de aanmaak van collageen. Collagen+ versterkt je bindweefsel wat overal voorkomt in je lichaam. Je huid, je spieren, je gewrichten en wondgenezing zijn van deze stoffen afhankelijk. Dit product is heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten. Een ware pep voor je immuunsysteem. L-Lysine, lactoferrine, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem. Hoogwaardige anti-oxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering. Collagen+ is ideaal in te zetten bij darmklachten. Door de ontstekingsverlagende werking herstelt je darm. In de Collagen+ zitten vele ingrediënten die op de darmen en weefsels zijn afgestemd. (Glutamine, bamboe, curcumine, lactoferrine).

SUPER GREENS+

Deze superboost is in te zetten als multivitaminen, detoxproduct, hormoonbalans, stress, energie. Een anti-oxidanten boost met vele extra’s. Beschermt onze cellen en ons collageen. Super Greens+ ondersteunt de darmen door probioticastammen (positieve darmbacteriën). Werking: Kan dienen als een extra groenteshot. Kan een gunstig effect hebben op: hormoonhuishouding, stemmingswisselingen, energiegebrek, stress, darmproblemen, spijsverteringsproblemen, vetverbranding, vegetariërs, afslanken, luchtwegproblemen, zonneallergie, detox, immuunboost en overgangsklachten. SMAAK: FANTASTISCHE SMAAK, MET EEN BEETJE FANTASIE SMAAKT DIT PRODUCT LICHT NAAR DROP. 100% VEGAN.

CONTROL+

Bij Acne en ontstekingen helpt Control+ deze weer in balans te brengen. Acnehuiden hebben vaak interne tekorten. Control+ ondersteunt de lever en nieren bij het verwerken van afvalstoffen en helpt mee opruimen. Daarnaast verhoogt Control+ ons immuunsysteem enorm door de verschillende werkstoffen (zink, lactoferrine, vitamine D). Vochtwallen, Oedeem, Sinusproblemen kunnen baat hebben bij Control+

OMEGA+

Visolie gemaakt van Alaska vis ondersteunt ons hart en bloedvaten, een soepel huid en verlaagd ontstekingen. Omega-3 vetzuren ondersteunen een goede hormoonhuishouding. Omega+ zorgt voor een betere hersenstofwisseling, focus en geheugen. Tevens verhogen ze de vetverbranding.

VEGAN DETOX PROGRAM

Detoxen, afslanken en meer energie. Terug naar je oergenen door 10 dagen Vegan te eten (waarin eigenlijk maar 4 dagen echt volledig vegan zijn). Juist veel te eten maar vooral plantaardig. Lekker bewegen en vooral zweten om je afvalstoffen die in vetcellen zitten los te maken. Op deze manier val je af en wordt je gezonder. Gifstoffen die bij normaal afvallen niet uit je lichaam vrijkomen laat je nu los met behulp van greens en supplementen. Vegan Detox Program is een aanrader als je deze klachten hebt: acne of om een mooie huid te krijgen, afvallen (langdurig stofwisselingseffect door een blijvende verbeterde ontgifting), hoge bloeddruk, diabetes, buikvet, overgewicht, gezonder wil worden, te hoog cholesterol en/of stemmingswisselingen. Je krijgt meer energie, helderder van geest en een stralende huid!

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.