Kennis maken & huidanalyse

Wanneer je voor de eerste keer bij HelMir Huidverbetering komt boek je altijd een intake met een huidanalyse of een de Meet & Treat. Dit is een meer uitgebreidere kennismaking die uit een intake, huidanalyse, advies en een behandeling bestaat.

De eerste stap naar een mooie en gezonde huid is namelijk het vaststellen van jouw huidtype, maar ook je huidverzorging gewoontes, je huidverbeteringswensen, daarom reserveer ik ruim 60 minuten voor deze kennismaking.

De huidanalyse voor ik uit met behulp van professionele huidanalyse apparatuur. Hiervoor gebruik ik de wetenschappelijk en geijkte apparatuur MC1000van Courage + Khazaka Electronics uit Duitsland. Hiermee kan ik uiterst nauwkeurig de diverse waarde in jouw huid meten zodat ik een effectief behandelplan kan opstellen.

Om u een goed individueel behandeladvies voor uw huid te kunnen geven zijn twee zaken belangrijk. 1. Eerst moeten we vaststellen wat uw huidtype is. 2. Daarna bepalen we in welke conditie uw huid verkeert. Want beiden zijn cruciaal voor een goed behandeladvies.

Ook maak ik voor & na foto’s van jouw huid, omdat je gaandeweg het behandelproces nogal weleens vergeet wat het vertrekpunt was. Zeker bij een wat langer behandeltraject. Een foto kan dan een geheugensteuntje.

Alle informatie die ik tijdens ons intakegesprek verzameld heb, samen met jouw wensen, vormen de basis voor onze huidrapportage. Als ik denk aan jouw verwachtingen te kunnen voldoen en jij beslist dat mijn advies jou aanspreekt, ontvangt jij, na uw akkoord, per email “Jouw Persoonlijk Behandelplan “. Hierin staan de resultaten van jouw huidanalyse en alle verzorgings- en huidbehandel-adviezen zoals we die besproken hebben.

Dit geeft je een leidraad voor uw dagelijkse huidverzorging en wat u extra aan (huid)behandelingen kan doen om tot nog betere resultaten te komen. Want 80% van de huidverbetering gebeurt thuis en 20% gebeurt in de salon. In de salon doe ik wat u thuis niet kunt doen. Thuis gebruikt u 2x daags de verzorgingsproducten om een basis te leggen voor een gezonde huid. In de salon vul ik het aan en gaan we een stapje verder bouwen aan het gewenste resultaat.

Wil je een intake boeken of heb je vragen?