BindweefselTouch

Deze manuele techniek kan gebruikt worden voor de behandeling van

Een jongere huid. Vermindert direct de zichtbare tekenen van veroudering, rimpels, verslapping en littekens. Een pittige en doeltreffende sensatie waarvan de resultaten al eeuwenlang erkend worden.

Dit zijn de resultaten van BindweefselTouch

Deze huidbehandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel. De manuele bindweefsel,-cuppingtechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinen. De bloedvaten worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor de huid aangezet wordt om de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van structuur en souplesse van de huid.

Zó werkt BindweefselTouch

Cupping is een vacuumtechniek om diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden aangebracht op strategische plaatsen en over het gelaat en decolleté bewogen. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief bij het voorkomen en verminderen van rimpels en littekens.

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.