Touch Treatments

Touch Treatments

Ik ben erkend Touch Therapeut. Opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education. De overtuiging dat goede behandeling gegeven of voorgeschreven kan worden als een specialist is staat is in het lichaam te voelen. Ik ben in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in het spierweefsels op te sporen. Tijdens de Touch treatment maak ik deze met verschillende diepte massagetechnieken bij jou los. Hierdoor ontspannen de spieren en bindweefsel zich en raakt jouw huid sterk doorbloed. Een huidbehandeling als onderdeel van een Touch treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele behandeling.

 

Kenmerkend voor de Touch treatments is dat de behandelingen niet worden aangeleerd in vaste volgordes of vanuit een vast stramien, maar vanuit doelen. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat de basiselementen van een traditionele huidbehandeling in elke Touch treatment worden meegenomen. En dat ik al mijn expertise zo optimaal mogelijk voor jou inzet.

OrganicTouch Facial Treatment

Geeft u de voorkeur aan 100% organische huidverbetering? Alle huidaandoeningen en symptomen van veroudering kunnen met het gewenste resultaat behandeld worden.

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept OrganicTouch. Door de puurheid, maar ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie.

Terwijl massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de werkstoffen diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. Diverse texturen en geuren zorgen voor een intense beleving van welzijn.

Ik adviseer de OrganicTouch Facial Treatment voor het verminderen of herstellen van:

OrganicTouch Facial Treatment

Terug naar uw jeugdige uitstraling. Als u vroegtijdige veroudering van uw huid wilt voorkomen hoort de PeelTouch minimaal vijf keer per jaar in uw agenda te staan.
Voorkom de vroegtijdige veroudering en behoud of hervind de jeugdige uitstraling in uw huid.

 

Tijdens de huidbehandeling PeelTouch ondergaat de huid een resurfacing (huidvernieuwing). De huid van het gelaat en decolleté wordt heel licht beschadigd met fruitzuren (AHA’S, BHA’S), waardoor deze geactiveerd wordt zichzelf te herstellen in een gezondere conditie als voor de peeling.

 

De elasticiteit verbetert en de huid is beter in staat de vochtreserve vast te houden. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verfijning van de huidstructuur, vermindering van pigmentatiestooringen en rimpels en egale kleur.

 

Om ervoor te zorgen dat de huid tijdens het herstel voldoende zuurstof en de noodzakelijke voedingsstoffen ter beschikking heeft wordt de peeling gecombineerd met onze specialisaties OrganicTouch en BindweefselTouch.

BindweefselTouch

Een jongere huid. Vermindert direct de zichtbare tekenen van veroudering, rimpels, verslapping en littekens. Een pittige en doeltreffende sensatie waarvan de resultaten al eeuwenlang erkend worden.

Wij adviseren u de BindweefselTouch voor het verminderen van:

De BindweefselTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag van het gelaat en decolleté, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt.

 

Deze huidbehandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel. De manuele bindweefsel,-cuppingtechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinen. De bloedvaten worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor de huid aangezet wordt om de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van structuur en souplesse van de huid.

 

Cupping is een vacuumtechniek om diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden aangebracht op strategische plaatsen en over het gelaat en decolleté bewogen. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief bij het voorkomen en verminderen van rimpels en littekens.

BodypeelTouch

Weer lekker in uw vel. Na het ondergaan van deze pittig en tegelijk prettige treatment.

 

De Body peelTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel.


De manuele bindweefselmassage, cupping, en koutechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen.

 

Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van de souplesse van het bindweefsel en het beperken van de kenmerken van het schommelen van de hormoonhuishouding na zwangerschap, periode van stress, afvallen en de overgang zoals de verandering van het vrouwelijk figuur, het verslappen van de huid of stijfheid.


Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn.

BodyTouch

Glad & strak. De enorme dieptewerking is vooral effectief voor het bestrijden, verbeteren of voorkomen van littekens, sinaasappelhuid, verlies van de contouren en striae.

De BodyTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegatatieve zenuwstelsel.


De manuele bindweefsel en cuppingtechnieken prikkelen en stimuleren de zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treed een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en aanmaak van collageen en elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van beweegelijkheid en souplesse van het (huid)bindweefsel.


Cupping is een vacuumtechniek om de diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden op strategische plaatsen over het verkleefde weefselgebied bewogen. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief voor het bestrijden, verbeteren of voorkomen van striae, littekens, verlies van de contouren en pannuculose (sinaasappelhuid of cellulite).

 

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.