Ontharing met IPL-Methode

De IPL-Methode voor ontharing kan gebruikt worden voor de behandeling van

Dit zijn de resultaten van IPL-Methode

Zó werkt de IPL-Methode

IPL staat voor Intense Pulsed Light. De IPL-techniek maakt gebruik van een flitslamp die een krachtig flitslicht geeft. De warmte van dit flitslicht kan door het pigment in de haar geabsorbeerd worden. Door deze warmteafgifte die effectief is om de haarfollikel te vernietigen en terugroeien voorkomt. IPL is het meest actief op de haren die in de groeifase (de anagene fase) zitten. Omdat niet alle haren tegelijk in de groeifase zitten, zijn er meerdere behandelingen nodig. Bij de IPL-behandelingen wordt een tussenpoos van 4 à 6 weken aangehouden. Gemiddeld zijn er voor een bevredigend eindresultaat 8 behandelingen nodig. Na de microdermabrasie worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die de huid doen herstellen tot een gezondere, sterkere en weerbaardere huid.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Na het behaalde resultaat 2x per jaar een onderhoudsbehandeling uitvoeren.

Belangrijke punten voor thuis

Na de behandeling is het belangrijk om de volgende punten op te volgen:

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.