Huidverbetering met IPL-Methode

De IPL-Methode behandeling kan worden gebruikt voor de behandeling van

Dit zijn de resultaten van de IPL-Methode

Zó werkt de IPL-Methode

De IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering, doordat de huid het licht opneemt en omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. De huid zal frisser en jonger tonen en de textuur van de huid verbetert zienderogen. De IPL-Methode bestrijdt effectief couperose en rosacea, doordat de rode bloedcellen in de vaatjes het licht absorberen, dit wordt omgezet in warmte-energie en hierdoor hierdoor „smelten“ de adertjes dicht. Bij rosacea geeft het tevens ook een desinfectie aan de ontsteking. De IPL-Methode bij hyperpigmentaties, zorgt ervoor dat de ‘pigmentkorrels’ uit elkaar vallen en ‘oplossen’ in de opperhuid en zo wordt het met het natuurlijk afschilferingsproces afgestoten.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Een kuur van een aantal behandelingen geeft het beste resultaat. Hoe deze kuur eruitziet ligt aan het huidprobleem. Een kuur wordt op maat gemaakt (op basis van de huidconditie), je ontvangt voorafgaande aan de kuur altijd een overzicht van de kosten en de duur.

Belangrijke punten voor thuis

Na de behandeling is het belangrijk om de volgende punten op te volgen:

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.