Cosmetische Shiatsu massage

Deze manuele techniek kan gebruikt worden voor de behandeling van

Cosmetische Shiatsu massage is een combinatie van manuele technieken ter verbetering van het gezicht, de hals en het decolleté. De filosofie achter Shiatsu Cosmetiek is: het normaliseren van de huidfuncties en het versterken van de huidconditie.

Dit zijn de resultaten van Cosmetische Shiatsu massage

Zó werkt Cosmetische Shiatsu massage

Een cosmetische Shiatsu behandeling verbeterd en versterkt uw huidconditie en normaliseert de huidfuncties. Er wordt vanuit een holistische visie gewerkt op het herstelmechanisme van de huid en op het zelf genezend vermogen van het lichaam We behandelen de oorzaken van huidproblemen waardoor de symptomen vanzelf verdwijnen, want huidproblemen zijn de uiterlijke symptomen, veroorzaakt door een disbalans aan innerlijke harmonie. Veel drukpunten uit de Shiatsu leer zijn precies gelegen op de aanhechtingen van de mimische spieren waardoor deze massage een goed effect heeft op het herstel hiervan. De massagedruk op deze punten zal de mimische spieren laten ontspannen waardoor zich beter kunnen ontspannen. De energiestroom en bloedcirculatie worden bevorderd naar die zones waar energieblokkades zijn.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?

Cosmetische Shiatsu massage wordt wel als losse eenmalige behandeling aangeboden, echter de effecten zijn dan nauwelijks zichtbaar. De eerste resultaten zijn pas na 6 tot 10 keer te verwachten. Hoeveel behandelingen daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de aard en ernst van de klachten en het gewenste effect.

Belangrijke punten voor thuis

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.