Cosmetische Camouflage

Cosmetische Camouflage kan gebruikt worden voor de behandeling van

HelMir Huidverbetering beschikt over de specialisatie camouflagetherapie, met een aanvullende verzekering waarbij camouflage therapie is inbegrepen krijg je de behandelingen (deels) vergoed. Vraag de voorwaarden na bij je eigen zorgverzekering.

Dit zijn de resultaten van Cosmetische Camouflage

Bijna alle kleurverschillen zijn goed of heel goed te camoufleren met camouflagetherapie.

Zó werkt Cosmetische Camouflage

We gebruiken in onze salon de camouflageproducten van Dermacolor en Coverderm. De camouflage is waterproof en geeft niet af op uw kleding. U kunt er mee zwemmen en sporten. Verder is het is geschikt voor alle huidtypes. Ik leer u hoe u thuis de camouflage het beste kunt aanbrengen, daarom bestaat een behandeltraject vaak uit drie salonbezoeken.

1e – Kleurbepaling en zetten van de camouflage incl. uitleg aan de cliënt.
2e – U leert nu zelf de camouflage te zetten
3e – We kijken of u het voldoende onder de knie hebt, en u heeft nog mogelijkheid om vragen te stellen. Bindweefselmassage in het gezicht laat de conditie van de huid verbeteren. Rimpels verminderen en de huid voelt gladden aan en heeft een glans. Ook littekens kunnen verminderd worden. Soms bevinden zich in het gezicht vochtophopingen, deze worden ook verholpen door middel van deze massage. Een behandeling is inclusief bindweefselmassage van de rug, aangezien rond de ruggenwervels de oorsprong van onze zenuwuiteinden zitten die het hele bindweefselproces in gang zet- en houdt.

Advies

Om een zo goed mogelijk advies te geven, is een intakegesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt een huidanalyse afgenomen zodat we goed in beeld krijgen wat uw huidconditie is en wat uw wensen zijn. Daarnaast bespreken we hoeveel behandelingen er nodig zijn, welke resultaten je kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijg je informatie met betrekking tot de voor- en nazorg.

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.