BodyTouch

Deze manuele techniek kan gebruikt worden voor de behandeling van

Glad & strak. De enorme dieptewerking is vooral effectief voor het bestrijden, verbeteren of voorkomen van:

Dit zijn de resultaten van BodyTouch

De manuele bindweefsel en cuppingtechnieken prikkelen en stimuleren de zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed: er treed een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om oedeem af te drijven en aanmaak van collageen en elastinevezels te bevorderen. Dit resulteert in de daarmee samenhangende verbetering van beweegelijkheid en souplesse van het (huid)bindweefsel.

Zó werkt BodyTouch

De BodyTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegatatieve zenuwstelsel. Cupping is een vacuumtechniek om de diepere verklevingen en verhardingen in de lichaamsweefsels op te heffen. De cups worden op strategische plaatsen over het verkleefde weefselgebied bewogen. Cupping heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief voor het bestrijden, verbeteren of voorkomen van striae, littekens, verlies van de contouren en pannuculose (sinaasappelhuid of cellulite).

Wil je een intake boeken of heb je vragen?

Echte huidverbetering is een kwestie van samenwerken, ik in de salon met behandelingen en adviezen, jij thuis door de door mij geadviseerde producten en lifestyle- adviezen op te volgen.