6 redenen om een gezichtsmasker te gebruiken

Gezichtsmaskers: noodzaak of pure verwennerij?

 

Ontdek wat een masker voor jouw huid kan betekenen! Ontdek hieronder de 6 redenen om een gezichtsmasker te gebruiken:

1. Je ervaart direct resultaat Door de hoge concentraties werkzame stoffen in maskers ervaar je direct na het verwijderen ervan al resultaat op de huid.

2. Je verbetert je huidconditie Door regelmatig een masker te gebruiken dat afgestemd is op jouw huidbehoefte, geef je de huid een flinke oppepper en verbeter je de huidconditie.

3. Je pakt specifieke huidzorgen aan Maskers zijn ideaal voor het aanpakken van specifieke huidzorgen zoals dehydratatie, onzuiverheden en verlies van elasticiteit.

4. Je ondersteunt je dagelijkse verzorging Door regelmatig een masker te gebruiken, ondersteun je de werking van de huidverzorgingsproducten die je dagelijks gebruikt.

5. Je versterkt je huidbarrière Maskers bevatten hoogwaardige en herstellende ingrediënten, waardoor opgelopen huidschade kan worden hersteld en de huidbarrière wordt versterkt.

6. Je ontspant lichaam en geest Naast gunstige effecten op de huid, kunnen maskers ook een positieve uitwerking hebben op de geest door tijdens het inwerken van het masker echt even tijd voor jezelf te nemen.

FABEL of FEIT Het gebruik van een masker kost veel tijd Dankzij de hoge concentraties werkzame stoffen in maskers is een inwerktijd van 5-7 minuten al voldoende. Daarnaast hoeven sommige maskers niet van de huid verwijderd te worden. Hierdoor geven ze de huid een extra boost terwijl je slaapt.